KÖZEPES CSOMAG, weboldal készítés

Lépj be az internet világába…

A weboldal készítés, közepes csomag ráépül az alapcsomagban található eszközökre, mint az egyedi megjelenésű logóra, névjegyre, kommunikációs anyagokra. Már van névjegyed arculati elemed és a vállalkozásod elért abba a szakaszba, hogy a helyi piaci adottságokat kihasználva már nem tud fejlődni tovább. Weblap, weboldal készítés megfelelő funkciókkal a mai kornak megfelelően. A honlap segítséget nyújt a te potenciális vevőid érdeklődésének felkeltésére nem csak a szűk környezetedben a világhálón is. LÉTEZZ A WEBEN!

Erre nyújt TÖKÉLETES MEGOLDÁST a közepes csomag. A szett tartalmazza mindazt, amihez egy ilyen típusú vállalkozásnak szüksége van a további fejlődés érdekében. Pontosan úgy lett kialakítva, hogy a vállalkozás számára a lehető legoptimálisabb befektetés mellett a legnagyobb bevételt, ismertséget generáljon.

DE MIT IS TARTALMAZ? Egy egyedi webesign-nal ellátott weboldalt. A honlap teljesen a te igényeidnek megfelelően kialakított, egyénre, vállalkozásra szabott. Speciális funkciókkal, eszközökkel ellátott a WEBOLDAL ELŐNYE a jóval nagyobb bevétel generálása. Ha van ötleted a honlapod nevével kapcsolatban akkor azt használjuk, de ha nincs én találok ki neked egyet ,amit még senki sem használ és a rámutat a tevékenységedre. A csomag tartalma a weboldalhoz tartozó domain név foglalása és elkészítése. Egy weboldal nem működik képek nélkül. Az általad biztosított képek kerülnek a weblapra.

KÉRJ AZONNAL AJÁNLATOT! és RENDELD MEG!

weboldal, webdesign Komárom
Weboldal, webdesign