Adatvédelmi tájékoztató

Lőrincz Péter, mint adatkezelő, az alábbiakban tájékoztatlak a lorincz-webdesign.hu weboldal Kapcsolat aloldalán kért személyes adatok felhasználásáról.

  1. Az aloldalon a Neved és Email címed kérjük megadásra. Ezen adatok megadásával tudsz kapcsolatba kerülni velünk. Az adatok megadásakor nyilatkoznod kell a következőkről. Hozzájárulsz ahhoz, hogy a Lőrincz Webdesign kezelje az adataidat, és hogy megismerted ezt az Adatvédelmi Tájékoztatót.

  2. A fenti adatok megadásának a célja az, hogy Lőrincz Péter válaszolhasson a megkeresésedre weboldal készítés, grafikai munka elvégzése vagy egyéb témában feltett kérdésekre.

  3. A megadott adatok a lorincz-webdesign.hu weboldal szerverén kerülnek eltárolásra.

  4. A fent megjelölt helyen az adatokat addig megőrizzük, amíg nem jelzed nekünk, hogy töröljük adataidat az adatbázisunkból. 

  5. Az adataid és azok kezelésével kapcsolatban Lőrincz Péter adatkezelőhöz fordulhatsz a következő elérhetőségen: info@lorincz-webdesign.hu. Hozzájárulásodat az adataid kezeléséről is ezen a címen vonhatod vissza.

  1. Adatkezeléssel kapcsolatos panaszoddal közvetlenül a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatósághoz (cím: 1125 Budapest, Szilágyi Erzsébet fasor 22/c, telefon: +36 1 391 1400, email: ugyfelszolgalat@naih.hu, weboldal: www.naih.hu) fordulhatsz.