“Kutya dolog” logóban, megjelenésben

0 Hozzászólás

Nektek van kutyátok? Nekünk van, a neve Süti, és ő a családunk oszlopos tagja, mindenki kedvence. Szomorúak vagyunk ha azt látjuk, hogy fáj valamije és jó kedvre derít minket, ha látjuk, hogy örül, jó kedve van és minden rendben van vele. “Kutya dolog”, sosem tudunk rá igazán haragudni, amikor valami rosszaságot csinál a ház körül.

“Kutya dolog” Süti munka közben

Legújabb megrendelésem egy kutyaimádó fiatal pártól érkezett, akik úgy döntöttek, hogy kutyakozmetikát nyitnak. Szerintem jól ráéreztek az igényre, hogy kedvencünk jó közérzetéhez, boldogságához hozzá tartozik a tisztaság, rendezettség érzése. Ezt próbáltam visszaadni több lógóban, melyek közül megrendelőm egy mosolygós kutyát választott, aki boldogan pancsol és láthatólag nagyszerűen érzi magát egy csillogó habbal teli kádban.

Logó tervek

Biztos vagyok benne, hogy a Te kutyád is szeretné, ha hozzáértő kezek kényeztetnék és végeznék el a szükséges, de kellemes gondoskodást bundáján, karmán és még ahol szükséges.

Névjegy

Mindehhez hozzáadódik még megrendelőm, Fanni, kedvessége és az, hogy imádja a kutyákat továbbá elkötelezett annak érdekében, hogy tiszta, boldog kutyák kerüljenek ki a keze alól.  Nézd meg többi bejegyzésem a facebook oldalamon.

Kategória:

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük