Horgászat, Crazy Fishing Team

0 Hozzászólás

Egy hét fős baráti társaság kért Tőlem logót, akik mindannyian férfiak (apukák és nagypapák) és összeköti őket legfőbb hobbijuk, a horgászat, amit egyre komolyabb szinten művelnek.

Személyesen ismerem mindannyiukat és el tudom képzelni, hogy mennyire jól érzik magukat, és milyen buli lehet minden egyes horgászat, találkozás és az együtt töltött idő. Igazi felüdülés és feltöltődés, amit magukkal vihetnek a hétköznapokra is.

A csapat neve:


A választott nevük is fergeteges: Crazy Fishing Team.

Horgászat, halász, peca logó


Hát ehhez csináltam egy logót, mely rendkívül crazy és férfias lett. A hal, tevékenységük fő célja, igazán szigorúnak és méltó ellenfélnek tűnik a logó középpontjában, miközben érződik a tisztelet a zsákmány iránt, mert körbe fogja a csapatnév egy férfias , de kissé Crazy betűtípussal. A külső,
határozott vonalú, zárt kör szimbolizálja, hogy a halnak nincs menekülési útvonal, ha ez a csapat harcba száll ellene, bármily nagy, szigorú és menekvésre elszánt is legyen. És persze megjelenik néhány fő fegyver: a bojli a hal közvetlen közelében, folyton ostromolva a zsákmányt és a horog
méghozzá duplán, a logó alján.

Horgász logó a póló és bögrén

Horgászat, peca, Crazy Fishing Team


És mivel cégünk egyik fő profilja a textil és reklámtárgy nyomtatás, ezért felkértek, hogy gyártsunk nekik pólót és bögrét is.
A póló hátán a logót nagy méretben, messziről is jól láthatóan nyomtattuk ki, mely kiemelkedik a team által választott homok színű, galléros pólón. Az elején, a jobb oldalon a logót kicsiben, a szív felett pedig a magyar zászlót (ezzel is az összetartozást kifejezve, akár nemzetközi versenyeken is)
jelenítettük meg, alatta a névvel, emiatt igazán egyedivé varázsolva a design-t.

Horgászat logó, peca logó, Crazy Fishing Team

A bögrére is logót, nevet és magyar lobogót nyomtattunk, melyből üdítőt, sört vagy akár páleszt is
lehet inni, annak érdekében, hogy az együtt töltött idő még emlékezetesebb legyen.
Amint befejeztem a munkát meg is érkezett legújabb megrendelésem a fiamtól és a Lőrincz Feeder
Team-től .

Kategória:

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük