Korrekt névjegy, Korrekt folytatással

0 Hozzászólás

Miután elkészült a végleges logó szinte azonnal folytattuk a munkát megrendelőmmel egy KORREKT névjegy elkészítésével.

A méret klasszikus ám a lényeg a tartalomban rejlik.

Korrekt névjegy tervek

A KORREKT névjegy egyik oldalán Betti másik oldalán Andi nevét és szakterületét tüntettem fel így is kifejezve, hogy ők együtt dolgoznak, egymást erősítve közösen segítik a bennük megbízó vállalkozások sikerét.

A KORREKT névjegy legszembetűnőbb részén, fehér alapon fekete betűkkel, az olvasó szemét csalogatva, jól láthatóan a szakemberek neve közvetlenül alatta szakterületük mellette pedig az előző blogban bemutatott logó-mely a vállalkozást egyértelműen beazonosítja-szerepel.

Betti névjegye

Az elérhetőségeket piros és fekete felületen részleteztem okos eszközökön használt, nemzetközileg mindenki számára jól ismert ikonokkal jelölve az egyes típusokat, ezzel is kifejezve, hogy a vállalkozás igazán up-to-date.

Fontos, hogy a KORREKT névjegyen az összes kapcsolatot, elérhetőséget, információs felületet együtt lássa az iroda partnere vagy potenciális partnere annak érdekében, hogy több csatornán is meggyőződhessen arról, hogy az AB KORREKT a legjobb választás, ha könyvelőirodára van szüksége. A tájékozódást elősegítve tettem a névjegyre az AB KORREKT weboldalának QR kódját, ami az érdeklődőt egy pillanat alatt a honlapra repíti ahol minden fontos és szükséges információ megtalálható, ami egy KORREKT névjegyre nem fér rá.

Andi névjegye

A KORREKT névjegyet azzal a kifejezett szándékkal terveztem, hogy sok-sok korrekt ügyfelet szolgáltasson a könyvelőirodának.

AB Korrekt elérhetőség: www.abkorrekt.hu

Kategória:

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük