Tervből valóság, egyedi megjelenés

0 Hozzászólás

Sziasztok! Elkészült egy építőipari vállalkozás részére az egyedi megjelenés egyik részeként a logóval és szlogennel ellátott munkaruházati póló.

Egyedi megjelenés, a vállalkozásra tevékenységére szabva.
Egyedi megjelenés, design

A grafikai elemek, a logó színei, a póló színe és minősége mind úgy lett tervezve, hogy összhangban álljanak a vállalkozás tevékenységével és időtállóak legyenek. Szerintem maximális sikerült megfelelni. A megrendelő részéről azonos volt a visszajelzés.

A logó tervezése során figyelembe kellett venni a vállalkozás tevékenységét, melyet a legjobban téglák és kőműves kanál fejezi ki, ezért kerültek bele a logóba.
Jellegzetes design a vállalkozásra szabva

A megrendelés célja a vállalkozás továbbfejlesztése, nagyobb ismertség, nagyobb bevétel egyedi megjelenés volt. A különleges, sajátos külső segít a megrendelő vállalkozásnak imázs építésében. Segítségre van a bizalom felállítására a vevőkkel és bekerülni a köztudatba. Az utcán segítségre van szükségünk, ahhoz az emberhez megyünk oda először, aki ad a megjelenésére, bizalmat kelt bennünk, ugye? Szerintem ez így működi az üzleti életben is.

A mai világban nagyon fontos egy vállalkozás életében a folyamatos jelenlét a közéletben. Akit nem látnak az hosszútávon elveszik. Egyedi design hosszútávú befektetés. Minimális költség mellett egy folyamatos reklám a vállalkozásnak. Ha jövőben te is építkezni vagy felújítani szeretnél az a cég fog először az eszedbe jutni, akinek a logóját már láttad többször valamilyen felületen, felkeltette érdeklődésedet. Lehet ez a felület online (weboldal, közösségi média, e-mail aláírás stb…) vagy offline (névjegy, munkaruha, levélpapír stb….).

Az elkészült desgin-ról láthatsz több fotót a képek valamelyikére kattintasz .

Az egyedi megjelenésnek még nagyon sok formája van, néhányat még felsorolok: céges autók címkézése, öntapadós matricák használata (bárhol alkalmazható), ajándéktárgyak, plakát, szórólap stb ….. Munkáim között láthatsz szinte mindegyikre példát. A facebook oldalamon is láthatjátok munkáimat.

Kategória:

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük