Névjegy, szórólap. Ezzel kellett volna kezdenem!

0 Hozzászólás

Névjegy, szórólap ready. Eddig nem volt névjegyem, de ezzel kellett volna kezdenem, mikor elindítottam a vállalkozásomat.

Névjegy egyedi arculattal

Hogy miért? Leírom néhány sorban. Nagyon sok emberrel találkozom, amerre éppen járok és sokszor szóba került mivel foglalkozom, mit csinálok. Eddig mindig elmondtam, hogy “névjegy, arculat tervezéssel, webdesign készítéssel stb….”. Sokan örültek, mert vagy nekik kellett volna névjegy vagy weboldal, de volt olyan, aki az ismerősének szerette volna ajánlani. Sajnos még nem volt névjegyem, ezért egy papírdarabra leírva vagy csak szóban tudtam megadni elérhetőségeimet, ami nem tűnt túl profinak, nem volt bizalomgerjesztő. Sajnos nem sok megkeresést eredményeztek és ki tudja hány ügyfél nem engem választott ez miatt. Már bánom nagyon!

Ezért határoztam el, hogy azonnal készítek névjegyet magamnak is. Ezzel egy időben terveztem szórólapot is.

Egy modern megjelenésű névjegy nem csak az szükséges adatokat hordozza magában, bizalmat kelt az ügyfélben. Érdeklődést vált ki belőle, ami további konverzió létrejöttét segíti elő.

Névjegy, szórólap, teljes arculat tervezése. Weboldal készítése.
Teljes arculat a névjegytől ….

A szórólap tervezésével és elkészítésével a célom az volt, hogy amerre éppen járok és látok reklámra alkalmas felületet, ott elhelyezem. Így minimális költséget és ráfordított idő mellett nagyon sok helyre eljut vállalkozásom híre és nem csak a környező településeken, de az ország bármely részéről szerezhetek magamnak új ügyfelet.

Már be is készítettem az autóba belőlük néhányat! Nem szeretném elkövetni még egyszer ezt a hibát! Ti se tegyétek!

Kategória:

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük