Weboldal készítés, webdesign

0 Hozzászólás

Elkezdtem egy új weboldal előkészítését a megrendelő termékeinek fotózásával.

Weblap, weboldal készítés előkészületei. Termékfotózás.
Weblap, honlap

A vállalkozás egyedi fém, ipari műanyag alkatrészek gyártásával foglalkozik az ipar különböző szegmensében. Felkértek készítsek egy weboldal részükre, mert már régebben szeretett volna a cég tulajdonosa. Idő hiányában, nem volt aki elkészítse és még más indokok miatt, mindig elmaradt. Több éve húzódott már ez így! Első találkozásunkkor többször megemlítette a megrendelő, hogy már rég meg kellett volna rendelni egy weboldalt vállalkozásának.

Webpage, honlap készítése. Kezdeti lépések.
Weboldal, termékfotózás

Kérdeztem –Miért? A válasza a következő volt – Ebben az iparágban mindenkinek van már weboldala. Ismerős vállalkozás készített weboldalt a nyáron, pozitív tapasztalattal. Sikerült újabb vevőket szereznie.

Senki nem tudja megmondani hány vevőt veszített el eddig, mert nem találták meg a vállalkozását. A weblap segítségével eljut az ország bármely területére, jobban kinyílik előtte a piac, több potenciális vevőt szerezhet.

Szerintem egy jól működő vállalkozásról van szó. A vállalkozás vezetője szeretné a vállalkozást tovább fejleszteni, biztosítani a jövőjét hosszútávon, mert látja egy honlapban rejlő lehetőségeket.

Egy weboldal mindenképp kell ahhoz, hogy vállalkozásod sikeres legyen. Te sem szeretnél elveszíteni több vevőt, ugye?

Bátran hívj vagy írj és garantáltan elégedett leszel és még jobban fellendül vállalkozásod.

Kategória:

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük